2019-ųjų batų tendencijos: būkite stilingi ir pirkite internetu!
E-verslas
Antradienis, 22 Sausis 2019 12:29

Kiekvienais metai dizaineriai siūlo susipažinti su madomis ir išbandyti ne tik labai patogią, tačiau tuo pačiu ir ypač stilingą avalynę. Siūlome tik pasidžiaugti, kad šiuo metu egzistuoja tiek galimybių ir su visomis jomis galima susipažinti internete.

Štai moteriški batai internetu gali būti klasikinio stiliaus, modernūs, kiek paprastesni ir kur kas įmantresni. Tai suteikia galimybę kiekvienai moteriai rasti tai, kas jai labiausiai patinka ir džiaugtis, kad susiradus batus bus galima mėgautis jų nauda labai ilgą laiko tarpą.

Norėtume trumpai aptarti 2019-ųjų tendencijas. Galbūt jos padės jums paprasčiau apsispręsti - kokius batus pirkti, jeigu šiuo metu ieškote žieminių, pavasarinių ir bet kokių kitų batų.

Nors kiekvienais metais akcentuojama, kad žiemos metu reikia išdrįsti dėvėti kuo ryškesnę avalynę, kuri turėtų tapti visos aprangos akcentu, tačiau lietuviai vis dar labai nedrąsiai žiūri į ryškius batus. Kaip nugalėti savo baimes? Paprasčiausiai apsirengti tamsiomis spalvomis ir tokiu atveju greta komplekte susirasti ir ryškius batus. Taip, tokiu atveju jie trauks akis, tačiau prie juodos spalvos net ir ryškiausi akcentai atrodys skoningai. Galbūt taip pavyks įsidrąsinti ir vėliau juodos spalvos lauko drabužius pakeisti kiek ryškesniais. Taip pat kalbama ir apie rudenį. Dizaineriai akcentuoja ryškesnę avalynę, kuri taip pat bus dekoruota kaspinėliais bei kitais papuošimais. Kadangi šiais metais avalynei bus skiriama labai daug dėmesio – būtent ji tampa visos aprangos centru. Nuo šiol kaspinėliais dekoruotos ne palaidinės, tačiau batai. Ir tikrai ne tik moterims, tačiau ir vyrams bus siūloma dekoruotų batų. Šiltuoju metų laiku siūloma rinktis netradicinius kedus, mokasinus bei basutes, kurie dvelks šiluma. Štai labai patraukliai atrodys batai, kurie dekoruoti burbulais, kaspinėliais ir net obuoliais. Vėlgi, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tai yra vaikiški batai, tačiau dizaineriai siekia, kad ir suaugusieji pasirinktų kuo drąsesnio modelio batus puikiai derančius ir prie džinsų, ir prie suknelės, kostiumėlio. Spalvoti batai rekomenduojami ne tik moterims, tačiau ir vyrams. Ypač platus avalynės pasirinkimas siūlomas šiltuoju metų laiku kostiumus dažnai vilkintiems verslininkams. Tuomet ryškių spalvų batai tampa svarbiausiu akcentu, kuris labiausiai traukia akis, atrodo skoningai, galiausiai, yra patogūs.

Galiausiai reikia atminti pagrindinę taisyklę – kad madingi tie batai su kuriais jūs jaučiatės puikiai ir kurie jums suteikia kuo daugiau pasitikėjimo savimi, kurie jums puikiai tinka ir kurie dera prie viso Jūsų kuriamo stiliaus. Nors dizainerių patarimai visada naudingi, tačiau galiausiai reikia žiūrėti, kad batai tiktų Jums, o ne kad atitiktų konkrečias tendencijas, kurios yra nustatytos. Juk kiekvienas renkasi tai, kas dera prie jo asmenybės.

O kokie batai labiausiai tinka bei patinka Jums?

 


Susijusios naujienos:

  • Kriptovaliutos kas tai? (2021-12-02)

    Kriptovaliuta paprastai apibrėžiama kaip virtuali valiuta, kurioje yra šiek tiek elektroninių pinigų. Valiutos dar vadinamos skaitmenine valiuta. Pastaruoju metu viešose vietose dažnai girdimas terminas „kriptovaliuta“. Visai kaip paslaptingas su ja susijęs žodynas „kasyba“, „blockchain“ ir pan. Diskusija internete dar nesibaigė: ilgainiui ateis diena, kai kriptovaliutų entuziastai tikės galintys pakeisti įprastas valiutas, o skeptikai mano, kad tai tik diena, kai sprogs burbulas.

  • Kaip pradėti prekybą internetu? (2021-01-12)

    Prekyba internetu Lietuvoje šiuo metu išgyvena pakilimo laikotarpį – kai dėl pandemijos teko užsidaryti didžiajai daliai fizinių parduotuvių, daugelis verslininkų nutarė persikelti į virtualią erdvę. Tuo pačiu tai tapo puikia galimybe ir tiems, kurie dar tik svajojo apie nuosavą verslą – jei tokių norų turite ir Jūs, dalinamės patarimais, kurie užtikrins efektyvų startą.

  • Apatiniai internetu – galimybė greitai rasti tai, ko reikia (2019-03-21)

    Šiais laikais pirkimas internetu yra ne tik patraukli galimybė, tačiau net ir būtinybė, kadangi pirkdamas internetu gausite kur kas daugiau privalumų nei kad užsukęs į įprastus prekybos centrus.

  • Planuojami viešieji pirkimai 2019 – kaip IT sprendimai palengviną jų paiešką? (2019-01-16)

    Kiekvienais metais iki kovo 15 d. viešosios perkančiosios organizacijos turi paviešinti savo planuojamus pirkimus. Tai yra išankstinė informacija apie tai, ką, kurį ketvirtį ir už kiek jos planuoja pirkti metų bėgyje. Pasikeitus viešųjų pirkimų įstatymui, beveik neliko išankstinių techninių specifikacijų, todėl planuojami pirkimai tapo vieninteliu būdu sužinoti apie pirkimus anksčiau. 2019 metų planus  organizacijos jau pradėjo skelbti.

     

     

     

  • Ką reiktų žinoti pieš perkant suvirinimo įranga internetu (2019-01-10)

    Kiekvienas geras suvirintojas ne nuomoja, tačiau turi nuosavą įrangą, kuri padeda be jokio vargo ir labai greitai atlikti net ir pačius sudėtingiausius suvirinimo darbus. Šiais laikais įranga labai moderni, padeda sutaupyti daug laiko, juolab, nekenkia žmogui, tad vietoj nuomos arba kitų žmonių paslaugų – verta įsigyti nuosavą ir pačiam atlikti suvirinimo darbus. Tiesa, interveriniai suvirinimo aparatai labai skirtingi, tad kartais rasti Jums labiausiai tinkamą gali būti gana sudėtinga. Žinoma, pasitarus su profesionalu paieškos bus kur kas paprastesnės, tad naudotis kitų žmonių patirtimi tikrai verta ir labai naudinga.


Komentarai

Reklaminis skydelis

Naudingos nuorodos

ManoIT.lt









Mūsų draugai

It naujienos

Deviceinformed